Nieuws

Stand van zaken Franciscushof Zuid

8 april 2020

Stand van zaken Franciscushof Zuid Vorige jaar juli is in het Hoftheater een nieuw conceptplan voor Franciscushof Zuid gepresenteerd. In het plan zijn verschillende woningtypes… Lees meer »

Conceptplan Franciscushof-Zuid

15 juli 2019

Tijdens een geslaagde tweede informatiebijeenkomst op woensdag 3 juli in het Hoftheater heeft de gemeente Raalte een nieuw conceptplan voor Franciscushof-Zuid gepresenteerd. We stellen u… Lees meer »

Tweede informatiebijeenkomst plannen Franciscushof-Zuid

26 juni 2019

Tijdens een tweede informatiebijeenkomst op woensdag 3 juli 2019 presenteert de gemeente een nieuw conceptplan voor Franciscushof-Zuid in Raalte. Aanleiding is het inmiddels verouderde bestaande… Lees meer »

Geef uw reactie op Franciscushof Zuid!

18 april 2019

Na een geslaagde informatieavond op maandag 15 april in het Hoftheater, willen we u in staat stellen om de presentatie van de avond nogmaals in… Lees meer »

Informatieavond plannen Franciscushof-Zuid

8 april 2019

Informatieavond plannen Franciscushof-Zuid Op maandag 15 april organiseert de gemeente Raalte een informatieavond over de nieuwe plannen voor Franciscushof-Zuid in Raalte. Het bestaande plan is… Lees meer »

Geslaagde lotingsavond kavels De Singel fase 2

13 december 2018

Op woensdag 12 december voltrok wethouder Wout Wagenmans de loting voor de kavels in deelplan De Singel fase 2. De loting vond plaats op steenworp afstand van… Lees meer »

Veel belangstelling informatieavond De Singel fase 2

15 november 2018

Dinsdagavond 13 november is middels een informatieavond in het Hoftheater in Raalte gestart met de verkoop van 17 vrije kavels in het deelplan De Singel… Lees meer »

Nu inschrijven: 17 kavels De Singel fase 2

13 november 2018

De inschrijving voor de nieuwe bouwkavels in het plan Franciscushof, de Singel fase 2 in Raalte is gestart! Een mooie kans om zelf te bouwen… Lees meer »

Informatieavond 17 kavels De Singel fase 2

1 november 2018

Binnenkort start de uitgifte van 17 vrije kavels in de tweede fase van deelplan De Singel. Het gaat om dertien kavels bestemd voor vrijstaande woningen en vier kavels… Lees meer »

Binnenkort start verkoop 17 kavels De Singel fase 2

17 oktober 2018

De gemeente Raalte start in november met de uitgifte van 17 vrije kavels in de tweede fase van deelplan De Singel in het plan Franciscushof… Lees meer »