Informatieavond 17 kavels De Singel fase 2

Binnenkort start de uitgifte van 17 vrije kavels in de tweede fase van deelplan De Singel. Het gaat om dertien kavels bestemd voor vrijstaande woningen en vier kavels voor halfvrijstaande woningen. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.

Inschrijven
De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 13 november 2018 inschrijven via het inschrijfformulier deze website. Inschrijven kan tot en met 5 december 2018.

Informatieavond                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Op dinsdag 13 november 2018 organiseert de gemeente Raalte een informatieavond voor de uitgifte van de kavels in de tweede fase van De Singel. Hier wordt het plan uitgebreid toegelicht en is ruimte voor het stellen van vragen. De bijeenkomst start om 19.30 uur in het Hoftheater in Raalte. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.

Informatie                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Meer informatie over de tweede fase van De Singel kunt u vinden op www.franciscushof.nl.