Binnenkort start verkoop 17 kavels De Singel fase 2

De gemeente Raalte start in november met de uitgifte van 17 vrije kavels in de tweede fase van deelplan De Singel in het plan Franciscushof in Raalte. Het gaat om 13 kavels bestemd voor vrijstaande woningen en 4 kavels voor halfvrijstaande woningen. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.

De Singel fase 2

In de eerste fase van deelplan De Singel zijn nog maar enkele kavels beschikbaar. Reden dus om te starten met de volgende fase van dit fraai gelegen woongebied. Op de kavels tussen de Schubertstraat en Beethovenlaan is ruimte voor 13 royale vrijstaande woningen. Daarnaast zijn aan de Beethovenlaan  4 kavels voor halfvrijstaande woningen opgenomen. Deze woningen krijgen de uitstraling van één royale vrijstaande woning.  Hiermee wordt de stedenbouwkundige kwaliteit van de eerste fase van De Singel doorgetrokken. Op dit moment worden de kavels bouwrijp gemaakt.

Informatieavond                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Op dinsdag 13 november 2018 organiseert de gemeente Raalte een informatieavond voor deze uitgifte. Geïnteresseerden zijn dan welkom om 19.30 uur in het Hoftheater in Raalte.                                          

Inschrijven                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 13 november 2018 inschrijven via het inschrijfformulier op deze site. Inschrijven kan tot en met 5 december 2018.                        

Info                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Meer informatie over de kavels is vanaf medio november te vinden op deze site.