Grote opkomst informatieavond De Singel

Woensdagavond 31 augustus is de gemeente Raalte middels een informatieavond gestart met de verkoop van 22 vrije kavels in het deelplan de Singel. Het gaat om 16 kavels bestemd voor vrijstaande woningen en 6 kavels voor halfvrijstaande woningen. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap, dat betekent dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.

Wethouder Wout Wagenmans: “In deelplan De Singel zijn kleinere kavels opgenomen, met aan de Schubertstraat meer groen. Dit komt de ruimtelijke kwaliteit van het plan ten goede. Daarnaast zijn aan de Beethovenlaan zes kavels voor halfvrijstaande woningen opgenomen. Deze woningen krijgen de uitstraling van één royale vrijstaande woning. Dit geeft stedenbouwkundig extra kwaliteit aan het plan.”

IMG_3698

De opkomst was groot, er was volop belangstelling voor zowel de kavels bestemd voor halfvrijstaande- als vrijstaande woningen. De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven tot 15 september 2016.

IMG_3700