Veel belangstelling informatieavond De Singel fase 2

Dinsdagavond 13 november is middels een informatieavond in het Hoftheater in Raalte gestart met de verkoop van 17 vrije kavels in het deelplan De Singel fase 2. Het gaat om 13 kavels bestemd voor vrijstaande woningen en 4 kavels voor halfvrijstaande woningen. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap, dat betekent dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.

Er was volop belangstelling voor zowel de kavels bestemd voor halfvrijstaande- als vrijstaande woningen. De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven tot en met 5 december 2018.

Wethouder Wagenmans: “Het plan Franciscushof is een fantastische plek om te wonen. Het is er groen, ruim en wat nog het allermooist is: het is een wijk voor jong en oud”.

De presentatie van de informatieavond kunt u hier rustig nalezen.

Na afloop van de presentatie konden belangstellenden napraten tijdens de informatiemarkt in de foyer. Hier stonden architecten, aannemers, energieadviseurs en geldverstrekkers klaar om belangstellenden te informeren en adviseren.