Nieuws

Binnenkort start verkoop 17 kavels De Singel fase 2

17 oktober 2018

De gemeente Raalte start in november met de uitgifte van 17 vrije kavels in de tweede fase van deelplan De Singel in het plan Franciscushof… Lees meer »

Voorbereidingen verkoop 2e fase de Singel opgestart!

3 mei 2018

De uitgifte van de 2e fase van De Singel wordt op dit moment voorbereid. Dit is het gebied ten zuiden van de 1e fase van… Lees meer »

Kavelverkoop gaat goed!

23 januari 2018

In beide deelplannen, De Terpen en De Singel, zijn er in het afgelopen jaar opnieuw veel mooie kavels verkocht! Dat de woningmarkt is aangetrokken is… Lees meer »

Veel kavels verkocht!

1 maart 2017

Voor Franciscushof begint het nieuw jaar uitstekend! Bijna alle opties in deelplan De Singel zijn inmiddels omgezet naar een koopovereenkomst en er volgen nog meer!… Lees meer »

Uitgifteavond deelplan de Singel met loting 22 kavels

22 september 2016

De gemeente Raalte is eind augustus gestart met de verkoop van 22 vrije kavels in het deelplan de Singel in het plan Franciscushof in Raalte…. Lees meer »

Grote opkomst informatieavond De Singel

1 september 2016

Woensdagavond 31 augustus is de gemeente Raalte middels een informatieavond gestart met de verkoop van 22 vrije kavels in het deelplan de Singel. Het gaat… Lees meer »

Nu inschrijven: 22 vrije kavels deelplan de Singel

31 augustus 2016

De gemeente Raalte is gestart met de uitgifte van 22 vrije kavels in het deelplan de Singel in het plan Franciscushof in Raalte. Het gaat… Lees meer »

Gemeente start met verkoop 22 kavels in deelplan de Singel

12 juli 2016

De gemeente Raalte gaat eind augustus starten met de uitgifte van 22 vrije kavels in het deelplan de Singel in het plan Franciscushof in Raalte…. Lees meer »

Franciscushof bij RTL Woontips!

21 juni 2016

Op zaterdag 21 mei werd in het programma RTL woontips op RTL4 aandacht besteed aan de nieuwbouwprojecten Franciscushof in Raalte en de Kleine Hagen in Laag Zuthem…. Lees meer »

Franciscushof op TV!

16 mei 2016

De mooiste woonplekken van Raalte komen op TV! Op zaterdag 21 mei aanstaande wordt in het programma RTL woontips op RTL4 aandacht besteed aan de… Lees meer »