Nieuws

Geef uw reactie op Franciscushof Zuid!

18 april 2019

Na een geslaagde informatieavond op maandag 15 april in het Hoftheater, willen we u in staat stellen om de presentatie van de avond nogmaals in… Lees meer »

Informatieavond plannen Franciscushof-Zuid

8 april 2019

Informatieavond plannen Franciscushof-Zuid Op maandag 15 april organiseert de gemeente Raalte een informatieavond over de nieuwe plannen voor Franciscushof-Zuid in Raalte. Het bestaande plan is… Lees meer »

Geslaagde lotingsavond kavels De Singel fase 2

13 december 2018

Op woensdag 12 december voltrok wethouder Wout Wagenmans de loting voor de kavels in deelplan De Singel fase 2. De loting vond plaats op steenworp afstand van… Lees meer »

Veel belangstelling informatieavond De Singel fase 2

15 november 2018

Dinsdagavond 13 november is middels een informatieavond in het Hoftheater in Raalte gestart met de verkoop van 17 vrije kavels in het deelplan De Singel… Lees meer »

Nu inschrijven: 17 kavels De Singel fase 2

13 november 2018

De inschrijving voor de nieuwe bouwkavels in het plan Franciscushof, de Singel fase 2 in Raalte is gestart! Een mooie kans om zelf te bouwen… Lees meer »

Informatieavond 17 kavels De Singel fase 2

1 november 2018

Binnenkort start de uitgifte van 17 vrije kavels in de tweede fase van deelplan De Singel. Het gaat om dertien kavels bestemd voor vrijstaande woningen en vier kavels… Lees meer »

Binnenkort start verkoop 17 kavels De Singel fase 2

17 oktober 2018

De gemeente Raalte start in november met de uitgifte van 17 vrije kavels in de tweede fase van deelplan De Singel in het plan Franciscushof… Lees meer »

Voorbereidingen verkoop 2e fase de Singel opgestart!

3 mei 2018

De uitgifte van de 2e fase van De Singel wordt op dit moment voorbereid. Dit is het gebied ten zuiden van de 1e fase van… Lees meer »

Kavelverkoop gaat goed!

23 januari 2018

In beide deelplannen, De Terpen en De Singel, zijn er in het afgelopen jaar opnieuw veel mooie kavels verkocht! Dat de woningmarkt is aangetrokken is… Lees meer »

Veel kavels verkocht!

1 maart 2017

Voor Franciscushof begint het nieuw jaar uitstekend! Bijna alle opties in deelplan De Singel zijn inmiddels omgezet naar een koopovereenkomst en er volgen nog meer!… Lees meer »